Hekwerken & poorten

Hekwerken & poorten

Een zeer effectief onderdeel van een beveiligingsplan is het afschermen van uw terrein met hekwerken en gecontroleerde toegangen zoals (automatische) vleugelpoorten en schuifpoorten

Hekwerken

Voor de levering en montage van hekwerken maken wij gebruik van diverse strategisch landelijk opererende partners.

Uitvoeringen van hekwerken zijn o.a. gaashekwerk, spijlenhekwerk, maar ook sierhekwerk in alle combinaties en variëteiten. Vaak wordt hierbij ook de combinatie gezocht zoals aan de voorzijde van een pand een sierhekwerk en aan de achterzijde een spijlenhekwerk volgens het vastgestelde risicoprofiel. Voor sierhekwerken hebben wij goede contacten met architecten en ontwerpers.

Poorten

Vaak is het ontwerp en de functionaliteit van een poort van zeer groot belang. Wij leveren dan ook alle mogelijke typen en modellen, van industriële schuifpoorten tot design sierpoorten passend bij de architectuur van de woning en/of omgeving.

Alle automatiseringen van een geleverde poort voldoen aan de CE en Europese normen EN 12445 en EN 12453, met voorzieningen als veiligheids (druk-) profielen en waarschuwingslichten. Voor de bediening van geautomatiseerde poorten zijn vele mogelijkheden, van eenvoudige drukknoppen, sleutelschakelaars tot meerkanaals handzenders, terwijl ook koppeling met een (bestaand) toegangs- of beveiligingssysteem mogelijk is.

IMG_0604 aangepast
9.Schuifpoort